Makelaardij

Wij helpen je graag verder bij het verkopen van je huis en het aankopen van je droomhuis

Je verkoopt niet elke dag je huis. De huidige wet- en regelgeving maakt het kopen en verkopen van een particuliere woning of bedrijfsgebouw niet eenvoudig. Onze collega’s van Oomen makelaardij & taxaties hebben hier dagelijks mee te maken en kunnen je hier uitstekend bij helpen.

Uiteraard levert onze nauwe samenwerking met hen jou voordeel op. Wij kunnen je een compleet dienstenpakket aanbieden bestaande uit verzekeringen, hypotheek en makelaardij. Oomen makelaardij & taxaties heeft twee vestigingen in de Bommelerwaard en ruim 20 jaar ervaring in de branche. De makelaars zijn woonachtig in de regio en kennen elke straat en steen en daardoor volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo wordt een huis kopen of verkopen een stuk makkelijker. Kunnen we je helpen? Neem contact met ons op.

alt

Op zoek naar bedrijfs-, kantoor- en/ of winkelruimte? Of wil je in bedrijfshuisvesting beleggen? Onze collega's van Oomen Makelaardij & Taxaties staan voor je klaar om je te adviseren, te begeleiden en je te ontzorgen. Zij weten wat er op het gebied van bedrijfshuisvesting speelt en kunnen je uitstekend adviseren en begeleiden.