Missie en Visie

Onze missie

Onze ambitie is om het verzekerings- en hypotheekkantoor in de regio Bommelerwaard te worden. Wij willen bekend staan als de organisatie die deskundigheid, integriteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Wij willen mede door mond-tot-mond reclame en door ambassadeurschap van onze tevreden klanten ‘een begrip’ en ‘het gezicht’ in de regio Bommelerwaard worden.

Wij willen de wensen en behoeften van onze klant leren kennen door proactief te handelen en de dialoog met de klant aan te gaan. Wij willen mede verantwoordelijk zijn voor de financiële risico’s die onze klanten in het dagelijks leven lopen. Wij willen de financiële vertrouwenspersoon van onze klant worden en zijn en hem/haar adviseren, begeleiden en ontzorgen in het labyrint van verzekeraars en geldverstrekkers.


Samen komen is een begin, samen blijven is een vooruitgang en samenwerken is succes. 

"Ons logo is de metafoor voor alles onder één dak. De samenwerking  met van Ekeren brengt ons verder"

- Peter Oomen

alt

Onze visie

Wij geloven in een persoonlijke, professionele en eigentijdse aanpak. Persoonlijk omdat wij dichtbij en zichtbaar in de regio Bommelerwaard zijn met een fysiek kantoor en vaste aanspreekpunten en gezichten. Professioneel omdat wij continue investeren in de kennis, kunde en vaardigheden van onze medewerkers. Eigentijds omdat wij eerst willen begrijpen voordat wij begrepen willen worden. Door de ‘verborgen’ wensen en behoeften van de klant te achterhalen en door het geven van een onafhankelijk advies in begrijpelijke taal. Door proactief te communiceren, door gebruik te maken van ons zeer modern automatiseringssysteem en door de snelheid in de afwikkeling van schades.

Onze visie is dat klantgedreven organisaties een ‘superior value’’ hebben ten opzichte van de concurrentie. Wij geven invulling aan onze visie door naar de mening van onze klanten over onze kwaliteit van dienstverlening te vragen. Door onze dienstverlening te verbeteren en door steeds een extra stapje meer te zetten voor onze klanten. Samenvattend de verwachtingen van onze (potentiële) klanten te overtreffen. Wij willen een negenplus organisatie zijn.