Social Media

Social Media van Oomen en Van Ekeren

Zoals je al weet is het kantoor van Oomen en Van Ekeren gevestigd in Zaltbommel en wij snappen dat je hier niet iedere keer langs kan komen. Daarom hebben wij onze social media pagina’s op zowel Facebook, LinkedIn en Instagram. Wij stellen op onze pagina’s informatie en nieuwtjes beschikbaar over onze diensten en ook over de mogelijkheden voor jou. Stel online vragen aan onze hypotheekadviseurs of verzekeringsadviseurs, ze helpen je graag!

Like en volg ons

Wil je niet iedere keer naar het kantoor komen like en volg ons dan even op onze verschillende pagina’s. Oomen en Van Ekeren heeft een Facebook, LinkedIn en Instagram pagina. Volg onze pagina's en krijg al je nodige informatie over hypotheken, verzekeringen en meer. Door ons te volgen mis je niks meer van onze informatie.

Wij blijven graag met je in contact!

Sociale media zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Omdat zoveel mensen het gebruiken, is het voor ons een mooie manier om zaken met je te delen en snel met je in contact te kunnen komen.

Vragen over hypotheken of verzekeringen?

Mocht je een vraag hebben over jouw verzekeringen of hypotheek, dan kan je het ook vragen op één van onze pagina’s, wij houden dit tijdens kantoortijden altijd bij. Mocht je net buiten kantoortijden zijn kan je altijd nog het contactformulier invullen. Het contactformulier en de kantoortijden staan op deze pagina."Je bent nog altijd welkom op kantoor voor koffie of thee."

- Astrid Schotman

Social Media