Verzekeringen

Verzekeringsadvies in Zaltbommel

Persoonlijk verzekeringsadvies in een vrijblijvend gesprek

Bij Oomen en Van Ekeren ben je voor jouw particuliere én bedrijfsmatige verzekeringen aan het goede adres. De verzekeringsadviseurs kunnen de premies en voorwaarden van je verzekeringen vergelijken bij tientallen verzekeringsmaatschappijen. Dat biedt ons de mogelijkheid om je uitstekende voorwaarden en premies voor je verzekeringen aan te bieden. Wij zijn klantgedreven, betrokken, dichtbij en bieden je een uitstekende advisering, begeleiding, service en nazorg. Jouw zorg is onze zorg.

Wij beheren jouw verzekeringspakket van A tot Z

Alle verzekeringen

Alle verzekeringen

Bekijk onze producten
Verzekeringscheck

Verzekeringscheck

Doe de gratis quickscan
Onafhankelijk advies

Onafhankelijk advies

Klant staat voorop
alt tag

Onze dienstverlening

Lees verder
alt tag

Tarieven en beloning

Meer informatie
alt tag

Van A tot Z geregeld

Volledig ontzorgd

Verzekeringsadviseurs van Oomen en Van Ekeren

De verzekeringsadviseurs van Oomen en Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen bieden jou naast een onafhankelijk advies een breed assortiment aan verzekeringen bij tientallen verzekeringsmaatschappijen aan. Wij verstrekken vergaande service, volledige schadebehandeling en nazorg. Je kunt bij ons terecht voor elke verzekering: "van A tot en met Z" van een Arbeidsongeschiktheidsverzekering tot en met een Zorgverzekering. Wij bieden voor jouw situatie de beste oplossing.

Over Oomen en Van Ekeren

Het kantoor van Oomen en Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen is in Zaltbommel gevestigd. Ons werkgebied ligt voornamelijk in en rondom de gemeente Zaltbommel en Maasdriel (de Bommelerwaard). Uiteraard ben je ook van harte welkom voor advies en voor het doornemen, afsluiten, aanpassen en opzeggen van je verzekeringen indien je buiten ons werkgebied woont. Wil je nader met ons kennis maken en/of wil je vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem contact met één van onze verzekeringsadviseurs op en maak een afspraak. 

Alles onder één dak, van Aansprakelijkheid tot Zorg 

- Peter Oomen